YAZ OKULLARI İLE YAZ DÖNEMİ DYK KURSLARI BAŞVURULARI BAŞLIYOR

Yaz dönemi destekleme ve yetiştirme kursları ile yaz okulları için öğrenci başvuruları, 15-22 Haziran 2023 tarihleri arasında alınacak.

05.06.2023 78

2022-2023 eğitim öğretim yılı yaz dönemi Destekleme ve Yetiştirme Kursları ve yaz okulları ile 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı Destekleme ve Yetiştirme Kurslarına ilişkin kılavuz hazırlandı. Kılavuza göre açılması planlanan yaz dönemi Destekleme ve Yetiştirme Kursları ile yaz okulları başvuru süreci, e-kurs modülü üzerinden gerçekleşecek.

Yaz okulları temel eğitim düzeyinde 3. sınıftan 4.sınıfa geçen öğrencilerimize yönelik matematik ve İngilizce derslerinden olacak.

Öğretmenlerimiz destekleme ve yetiştirme kursları ve yaz okulları için 07-14Haziran 2023 tarihleri arasında başvuruları e-kurs modülü üzerinden yapabilecek.

Öğrencilerimiz destekleme ve yetiştirme kursları ve yaz okulları için 15-22 Haziran 2023 tarihleri arasında başvuruları e-kurs modülü üzerinden yapabilecek.

Okulumuzda yeterli sayıda öğrenci başvurusu olması halinde Yaz Okulu Kursumuz açılacaktır.