GÖREV SÜRESİ DOLACAK OLAN  OKUL MÜDÜRÜMÜZ MEHMET KAZANA'A HİZMETLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

GÖREV SÜRESİ DOLACAK OLAN OKUL MÜDÜRÜMÜZ MEHMET KAZANA'A HİZMETLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Temmuz ayı sonunda görev süresi dolacak olan Okul Müdürümüz Sayın Mehmet KAZAN'a okul idaremiz ve öğretmenler olarak emek ve çabalarından dolayı teşekkür ederek kendilerine Plaket ve Çiçek takdim ettik.

16.06.2023 151

Okul Müdürümüz Mehmet KAZAN ise tüm personele hitaben yaptığı konuşmada;"Okul ortamımızın çok güzel ve kocaman bir aile olduğumuzu belirterek tüm bu güzelliklerimizin arttırılarak devam ettirmemizin önemli olduğunu belirtti."

Okul Müdürümüz Sayın Mehmet KAZAN'a çalışma hayatında başarılar diler emek ve çabalarından dolayı bir kez daha teşekkür ederiz.

16-06-202316-06-2023