Karatay İlkokulu

Vizyon: Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak.

Misyon: Çağdaş yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran üreten, ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmek.

Başarılar: 1-2008 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Satranç turnuvası Minikler Kızlar dalında il üçüncülüğü. 2-2008 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Satranç turnuvası Minikler Erkekler dalında il üçüncülüğü. 3- 2022-2023 “Öğretmenler Günü” Öğretmenler Tenis Turnuvası İl birinciliği 4- 2023-2024 “Okul Sporları” kapsamında Halk Oyunları dalında İl Birinciliği

Saatler: 09:00-14:50
Isınma: DOĞALGAZ KALORİFER
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler: OKULUMUZDA; DRAMA, FUTBOL, BASKETBOL, VOLEYBOL, MASA TENİSİ, SATRANÇ, AKIL VE ZEKÂ OYUNLARI, HALK OYUNLARI VB. ETKİNLİKLER YAPILMAKTADIR.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Okulumuzdaki tüm sınıflarda etkileşimli akıllı tahta bulunmaktadır. Ayrıca ısınma doğalgazlı kalorifer ile sağlanmaktadır.

Telefon - 0 (488) 231 29 71

WEB - https://karatayilkokul.meb.k12.tr

Adres - GÜNEYKENT MAH. 3114 SK. KARATAY İLKOKULU SİTESİ NO: 13 MERKEZ / BATMAN

Yerleşim Yeri - GÜNEYKENT MAHALLESİ 3114 SOKAK NO: 13 BATMAN

Adres - GÜNEYKENT MAH. 3114 SK. KARATAY İLKOKULU SİTESİ NO: 13 MERKEZ / BATMAN

Ulaşım ŞEHİR İÇİ MİNİBÜS VE BELEDİYE OTOBÜSLERİ OKULUMUZUN YAKININDAN GEÇMEKTEDİR. ULAŞIM SORUNU YOKTUR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNDE