BATMAN / MERKEZ - Karatay İlkokulu

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. Yıldönümü dolayısıyla 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Töreni düzenlendi.

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma programı düzenlendi.

Mrt

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN.

Şbt

OKUL MÜDÜRÜMÜZ MEHMET ALTAY'IN KALEME ALDIĞI "EĞİTİM PAYDAŞLARI VE SÜREKLİLİĞİ" KONULU YAZISI BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ'NÜN HAZIRLAYIP YAYINLADIĞI KALEMYÂR DERGİSİNİN ŞUBAT 2024 SAYISINDA OKUYUCU İLE BULUŞTU.

OKULUMUZDA YÖRESEL KIYAFET VE TETLARIMIZ SERGİLENDİ

HER AY SINIFIM TEMİZ YARIŞMASI İLE TEMİZLİKTE KIYASIYA BİR YARIŞ VAR..

ÇOCUKLAR RENGA RENK KUKLALARLA EĞLENDİLER

Öğrenci, Veli ,öğretmen ve idarece parkta okuma etkinliği düzenlendi

Atatürk' üanma programı düzenlendi

CUMHURİYET ÇOŞKUSU

Ekm

OKULUMUZDA CUMHURİYETİMİİN 100. YILI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA OKUL ÖĞRENCİ TEMSİLCİ BAŞKAN VE BAŞKAN YARDIMCISI SEÇİMİ YAPILDI.

Ekm

Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk'ten ilham alarak, ülkemizde ve dünyada çocuklar ve yarınlar için fedakarca çalışan tüm öğretmenlerimizin “5 Ekim Dünya Öğretmenler Günü” kutlu olsun.

ÇEDES ve Çevre Koruma

haftası sebebiyle bugün ögretmenlerimiz ve

ögrencilerimizle birlikte saksılara çeşitli bitkiler

diktik.

OKULUMUZDA TEMİZ OKUL, TEMİZ ÇEVRE ETKİNLİĞİ YAPILDI.

OKULUMUZDA MEVLİD KANDİLİ MÜNASEBETİYLE ETKİNLİK YAPILDI.