BATMAN / MERKEZ - Karatay İlkokulu

Karatay İlkokulu

GÜNEYKENT MAH. 3114 SK. KARATAY İLKOKULU SİTESİ NO: 13 MERKEZ / BATMAN
Vizyon
Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak.
Misyon
Çağdaş yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran üreten, ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmek.
Başarılar
1-2008 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Satranç turnuvası Minikler Kızlar dalında il üçüncülüğü. 2-2008 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Satranç turnuvası Minikler Erkekler dalında il üçüncülüğü. 3- 2022-2023 “Öğretmenler Günü” Öğretmenler Tenis Turnuvası İl birinciliği
DOĞALGAZ KALORİFER
Ulaşım
ŞEHİR İÇİ MİNİBÜS VE BELEDİYE OTOBÜSLERİ OKULUMUZUN YAKININDAN GEÇMEKTEDİR. ULAŞIM SORUNU YOKTUR.
GÜNEYKENT MAHALLESİ 3114 SOKAK NO: 13 BATMAN
İL MERKEZİNDE
Sportif Etkinlikler
OKULUMUZDA FUTBOL BASKETBOL VOLEYBOL MASA TENİSİ SATRANÇ VB. ETKİNLİKLER YAPILMAKTADIR.
Diğer Hususlar
Okulumuzdaki tüm sınıflarda etkileşimli akıllı tahta bulunmaktadır. Ayrıca ısınma doğalgazlı kalorifer ile sağlanmaktadır.